Om Quadro Vehicles

Quadro Vehicles S.A. är ett schweiziskt företag som är etablerat med det huvudsakliga målet att utveckla kompakta tre- och fyrhjuliga fordon som erbjuder en unik och överlägsen nivå av säkerhet, komfort och rolighetsfaktor. Alla fordon som tillverkas av QUADRO är utrustade med den avancerade tekniken HTS Hydraulic Tilting System ™.

QUADROS FRÄMSTA STYRKOR

  • HTS Hydraulic Tilting System ™: det unika och revolutionerande hydro-pneumatiska fjädringssystemet (världsomspännande patent), toppmodern teknik
  • Unik: QUADRO4, den första kompakta S.U.V. (Safe Utility Vehicle) i världen med fyra tiltande hjul
  • Kompakta och lätthanterade fordon för enkel och säker körning för alla typer av vägar och väderförhållanden
  • Attraktiv och tilltalande design
  • QUADRO3 och QUADRO4 kan köras inom EU med bilkörkortet
  • QUADRO4 kan även köras i Schweiz med bilkörkortet

Om KGK Motor

PASSIONEN I MASKINEN.

På KGK Motor arbetar vi passionerat med världsledande varumärken – de bästa inom varje kategori. Vår innersta kärna är lokal – det mänskliga handslaget. Vår verksamhet sker i symbios med våra partners. Därför är relationer alltid A och O. Det är människorna hos oss, och deras passion för sitt jobb, som ser till att lösningarna blir de bästa möjliga. Utan rätt inställning på logistikcentret, i receptionen eller i specialistfunktionen fungerar det inte. Som grossist fungerar KGK Motor som ett smörjmedel mellan tillverkare och återförsäljare. Vi gillar våra partners, och känner passion för vårt jobb: att se till att rätt saker kommer till rätt plats i rätt tid. Vi hjälper våra kunder att hjälpa sina kunder. I själ och hjärta är vi fortfarande ett familjeföretag – med stark kultur och gemensam grundsyn som älskar att lösa problem snabbt när de dyker upp.

Vi vill vara den bästa vän du kan tänka dig – oavsett hur din resa ser ut.

För dig som vill åka hoj på ditt bilkörkort!

Följ oss på Facebook

Återförsäljare

HTS - Hydraulic Tilting System™